Cadru pat "Bilingham" 160x200 cm, 1201-0161-002

Cadrul pentru patul dublu "Billingham" arată impresionant si dovedeste că un pat de înaltă calitate tapițat nu trebuie neapărat să fie scump. În mod obișnuit, tapițat și acoperit cu o piele moale sintetică, este ceva special si are un pret pe masura.

Aspectul simplu al patului nu necesită înfrumusețări elaborate și reflectă principalele aspecte - un design discret, cu accent pe confort.

Astăzi, pielea sintetică modernă este mai mult decât un produs substitut ieftin pentru pielea tăbăcită. Datorită stratului său de acoperire, este deosebit de delicat la suprafață și extrem de rezistent la influențe externe precum murdăria și apa.

Capacul este prevăzut cu cusături atractive pe laterale și la capătul piciorului. În mod corespunzător, capul confortabil este de asemenea proiectat, deoarece cusătura verticală decorativă împarte tapițeria atașată. Acest lucru asigură o înclinare foarte confortabilă în pat.

Cadrul patului este susținut de picioare din metal cromate care se amestecă perfect cu culorile neutre ale imitației de piele.
Suprafata de dormit 160x200 cm.

Culoare neagra.
Alte dimensuni ale patului le gasiti in fotografii

Pret: 
750lei (TVA inclus)

Produsul face parte din ofertele:

Nu exista produse in aceasta categorie.