Cataloage cu produse ce pot fi aduse pe comandă

In meniul din partea dreaptă a paginii vă punem la dispoziţie două cataloage cu produsele pe care vi le putem aduce la comanda. Produsele sunt aduse de la o serie de producători din Europa, din materiale certificate.

Pentru o mai mare uşurinţă în folosire, cataloagele sunt structurate după cum urmează:

  • au un cuprins pe prima pagină, astfel incât săm puteţi ajunge mai uşor la paginile ce conţin categoriile deproduse care vă intereseză,
  • fiecare produs are un nume de identificare propriu,
  • fiecare componentă din cadrul produsului (în cazul seturilor, a produselor din mai multe componente sau a variantelor cu finisaje diferite), are propriul cod de identificare,
  • Fiecare produs are o descriere succintă a caracteristicilor sale, dimensiunile de gabarit şi variantele de finisaj disponibile,
  • Produsele din catalog aflate în anumite promoţii sunt disponibile doar cu o confirmare telefonică prealabilă (adică e necesar ca noi să verificăm în prealabil dacă promoţia mai este valabilă).

 

Procedura de plasare a unei comenzi este următoarea:

  1. După consultarea catalogului, în momentul când aţi hotărât ce produse doriţi să comandaţi vă rugăm să vă faceti o listă ce conţineurmătoarele informaţii: numărul paginii din catalog unde se găsesc produsele, denumirea produsului (produselor), codurile componetelor dorite, variantele de finisaj solicitate, orice alte informaţii care consideraţi că sunt necesare pentru identificarea exactă a produselor dorite).
  2. Luaţi legătura telefonică si pe e-mail cu noi pentru a prelua lista dvs. şi pentru a putea să verificăm disponibilitatea produselor solicitate şi pentru a vă putea calcula taxele de transport  prin curierat, de la sediul firmei noaste  acasă la dumneavoastră (pentru comenzile loco ce depăşesc 700 RON nu se percep taxe de transport)
  3. Odată ce vă confirmăm disponibilitatea produselor este necesar să achitaţi un avans pentru produsele comandate.
  4. După achitarea avansului noi vă întocmim o factură pentru acesta, urmând ca la livrarea comenzii să plătiţi si diferenţa conform facturii finale.
  5. Produsele se livrează desamblate în cutii, urmând ca dumneavoastră să vă asiguraţi montajul.