Comoda TV, lemn natur, 304779 M

Comoda TV combină spațiul de stocare bine gândit cu un design elegant. În stilul decorativ al casei rurale, masa TV convinge prin frezări autentice, picioare curbate și mânere elegante din metal. Compartimentul deschis este ideal pentru playere Blu-ray sau console de jocuri, DVD-urile pot fi găsite în spatele ușii de sticlă. În plus, mobilierul media are un compartiment pentru CD pentru toți iubitorii de muzică. Sertarele practice și compartimentele laterale oferă spațiu suplimentar de depozitare. O soluție inteligentă de depozitare cu stil realizată din pin solid certificat FSC®.
Detalii produs Mobilier TV în stil decorativ de casă de țară realizat din pin solid certificat FSC®, care provine din păduri gestionate în mod responsabil. Această mobilă de casă la țară este, de asemenea, marcată cu sigla Eco-Republic. În spatele acestui simbol se află produsele noastre durabile realizate din materii prime naturale, pentru conservarea naturii, de asemenea pentru generațiile viitoare.
Detalii:
Mobilier TV din pin masiv
1 ușă de sticlă cu mâner metalic
În spatele ușii de sticlă, un compartiment (L / A / H) 45/39/44 cm cu un raft reglabil
1 compartiment deschis:
Dimensiuni compartiment interior (L / A / H): 45/39/15 cm
4 sertare: Dimensiuni interioare ale
sertarului (L / A / H): 21/30/13 cm
Sertare pe șine metalice
Cu mânere metalice
Cu compartimente CD și compartimente laterale
dimensiuni:
(L / A / H): 108/45/75 cm
Capacitate de încărcare raft maxim 50 kg
Informații privind domeniul de livrare și asamblare:
Autoasamblare cu instrucțiuni de asamblare
Material:
Lemn masiv certificat FSC®: pin
Instrucțiuni de îngrijire pentru mobilier cu ulei:
Nu așezați obiecte fierbinți pe mobilier. Nu puneți lumânări direct pe mobilier. Ștergeți imediat lichidele vărsate. Mirosul tipic, aromat al lemnului este întotdeauna o dovadă a calității în mobilierul din lemn natural. Suprafața este tratată cu un ulei pur biologic. Deoarece natura tratamentului de suprafață poate face să rămână reziduuri de ulei natural, vă recomandăm să ștergeți mobilierul cu o cârpă fără scame înainte de utilizare.
Instrucțiuni de îngrijire pentru mobilier lăcuit / vitrat:
Nu așezați obiecte fierbinți pe mobilier. Nu puneți lumânări direct pe mobilier. Ștergeți imediat lichidele vărsate. Mirosul tipic, aromat al lemnului este întotdeauna o dovadă a calității în mobilierul din lemn natural. Ocazionalele pete luminoase sunt cauzate de o scurgere de rășină naturală și pot fi lustruite cu o cârpă uscată, fără scame. Suprafața este mai bine curățată cu o cârpă moderat umedă. Atenție: Nu trebuie folosiți agenți de curățare sau lustruire pe bază de solvent sau corozivi.
Lemn masiv certificat FSC®:
Eticheta FSC® dovedește că prin achiziționarea acestor produse promovați o gestionare exemplară a pădurilor - în conformitate cu standardele stricte ecologice, sociale și economice ale Forest Stewardship Council® - și protejarea resurselor forestiere.
culoare: natur
culoare uns cu ulei
Dimensiuni
lăţime 108 cm
adâncime 45 cm
înălţime 75 cm

Dimensiuni
Inaltime : 
75 cm
Latime : 
45 cm
Lungime : 
108 cm
Pret: 
500lei (TVA inclus)

Produsul face parte din ofertele:

Nu exista produse in aceasta categorie.