Suntem un retailer de mobilă importată din Germania, cu desfacere în magazinul din Chișineu-Criș și cu depozit în municipiul Arad. Avem o experiență de peste 10 ani în a aduce colecții de la producători importanți. De la mese, scaune, paturi, corpuri de iluminat, covoare, oferta noastră este una largă.

Ne numim MACRIS HANDELS SRL, iar acest website reprezintă interfața noastră pentru cei care doresc cele mai interesante și moderne modele de mobilier din Germania.

Cum comand mobilier pe hqefect.ro

1. Telefonic – sunați la numărul de contact afișat, ne comunicați adresa dumneavoastră și reperele  pe care le doriți. După ce avem o cotație de transport vă v-om contacta pentru confirmare comandă.

2. Pentru a comanda direct de pe hqefect, va trebui sa vă înregistrați, după care comandați reperele dorite. După ce comanda va apare in Cos, va trebui sa trimiteti comanda spre validare. Un operator va va suna pentru confirmare comanda si pentru a va declara valoarea transportului si alte instructiuni.

Transportul se face prin firma de curierat acreditata, in 24-max 48 ore in functie de locatie iar contravaloarea transportului cade in sarcina clientului.

Transport gratuit in Chișineu Criș si zone limitrofe pentru valori peste 1500 Ron.

Plata produsului se poate  face prin ramburs (direct la curier ) sau prin transfer bancar ( in baza unei facturi proforma care va fi achitata in avans.).