Cadru pat lemn masiv VALTIMO, HQD1207-0341-001

1.250,00 lei

Cauti un pat din lemn masiv pentru dormitorul tau care impresioneaza prin aspectul sau rustic? De asemenea, acordați o mare importanță stabilității? Atunci patul de salcâm solid „Valtimo” este cu siguranță lucrul potrivit pentru dvs.

Patul nostru „Valtimo” impresionează prin designul său liniar. Efectul lemnului de salcâm atractiv, cu modelul său distinctiv conferă patului „Valtimo” un aspect nobil, pe de o parte, dar, de asemenea, emană un farmec rustic, pe de altă parte.

Design bine gândit pentru nopți odihnitoare
Îți place să te bucuri de micul dejun în pat după o noapte relaxantă? Patul nostru „Valtimo” are o tăblie din lemn masiv pe care vă puteți sprijini în timp ce luați micul dejun. În timp ce cadrul patului este păstrat în salcâm natural, capătul are o culoare atractivă multicoloră și o suprafață ușor structurată. Cu ajutorul unor suporturi metalice rezistente, capul patului este atașat la un unghi ușor și sare ușor atunci când este supus sarcinilor.

Stabilitate – chiar și cu sarcini mai mari
Datorită construcției sale stabile, patul din lemn masiv din salcâm este conceput pentru sarcini de până la 200 kg greutate corporală (cu paturi duble pe fiecare parte a patului). Suporturile metalice înșurubate ferm în colțuri, precum și suporturile laterale de susținere, păstrează rama cu lamele în siguranță în cadrul patului chiar și în nopțile aglomerate.

SKU HQD1207-0341-001 Categories ,

Descriere

Detalii produs:

Dimensiuni și echipamente
Înălțimea cadrului patului: 38 cm.
Înălțimea piciorului: 20 cm
Dimensiune exterioare: A 96 cm, L 216 cm
Adâncimea suportului somierei : 18 cm
Înălțimea tăbliei: 84 cm
Grosimea lemnului al ramei patului: 28 mm
Conexiuni stabile cu șurub
Se livreaza fara saltea și fara rama cu lamele (somiera)
Atenție: Se pot introduce numai rame cu lamele în dimensiuni standard (cu cel puțin 1 cm mai înguste și cu 4 cm mai scurte decât suprafața de întindere selectată).
material
culoare: Rama patului -Akazie natural, tetiera – Akazie multicolor,
Rama patului / picioarelor: lemn masiv de salcam, natural, periat, lacuit
Capatai: lemn masiv de salcam

Informații suplimentare

Dimensiuni 216 × 96 × 84 cm
Înălțime

Lățime

Lungime

Denumire veche