Covor »Airis«, Bruno Banani, 160x230 cm, înălțime 65 mm, HQCO18470207

400,00 lei

Covorul cu fir înalt »Airis« de la Bruno Banani este o binecuvântare, vă încălzește picioarele și mangaie ușor pielea dvs. Materialul pufos impresionează prin fibrele sale moi și strălucitoare și transforma piesa un accent modern în camera de zi sau dormitor. Construiește o lume de culoare în casa ta în jurul superbului covor din fibre strălucitoare sau integrează-l cu pricepere în atmosfera ta confortabilă.

SKU HQCO18470207 Categories , , Brand:

Descriere

Covorul cu fir înalt »Airis« de la Bruno Banani este o binecuvântare, vă încălzește picioarele și mangaie ușor pielea dvs. Materialul pufos impresionează prin fibrele sale moi și strălucitoare și transforma piesa un accent modern în camera de zi sau dormitor. Construiește o lume de culoare în casa ta în jurul superbului covor din fibre strălucitoare sau integrează-l cu pricepere în atmosfera ta confortabilă. Drăgălaș, confortabil și elegant – covorul cu tinuta înaltă în culori uni moderne este garanția ta pentru un fler elegant și contemporan în camera de zi și dormitor. De asemenea, poate fi instalat cu ușurință în încăperi cu încălzire prin pardoseală.
Detalii
DIMENSIUNI
largime 160 cm
lungime 230 cm
înălţime 65 mm
ECHIPAMENTE ȘI FUNCȚII
finisarea suprafeței durabil
INSTRUCȚIUNI DE ÎNGRIJIRE
respingător de murdărie da
instrucțiuni de îngrijire usor de intretinut
DETALII PRODUS
numărul de piese 1 buc
formă dreptunghiulara
Greutate 2,6 kg/m²
metoda de fabricatie mașină tufted
compozitia materialului Material exterior: 100% poliester
culoare de culoare argintie
material fibră sintetică
Informații despre marcă bruno banani convinge cu inovații. Brandul este în mod constant remontat într-un mod neconvențional, inovator și ironic. Nu pentru toată lumea – această atitudine fără compromisuri distinge bruno banani de alte mărci. Și ne face unici în tot ceea ce facem.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Covor »Airis«, Bruno Banani, 160×230 cm, înălțime 65 mm, HQCO18470207”

Adresa ta de email nu va fi publicată.