Covor »Amar«, rotund, inaltime 7 mm, din iuta, HQCO4293850

250,00 lei

Covorul rotund »Amar« din casa mea conferă fiecărei camere o atmosferă specială. Convinge prin designul său de succes, care amintește vizual de o mandală. Deoarece este lucrată manual, fiecare piesă este unică. Designul monocolor înseamnă că se îmbină armonios în conceptul individual de mobilier. Covorul atrage privirile ca baza pentru o masuta laterala in living sau dormitor. Atrage atentia si in zona de intrare. Este fabricat din iută pură, care marchează prin proprietățile sale rezistente și ușor de întreținut.

SKU HQCO4293850 Categories , Brand:

Descriere

Covorul rotund »Amar« din casa mea conferă fiecărei camere o atmosferă specială. Convinge prin designul său de succes, care amintește vizual de o mandală. Deoarece este lucrată manual, fiecare piesă este unică. Designul monocolor înseamnă că se îmbină armonios în conceptul individual de mobilier. Covorul atrage privirile ca baza pentru o masuta laterala in living sau dormitor. Atrage atentia si in zona de intrare. Este fabricat din iută pură, care marchează prin proprietățile sale rezistente și ușor de întreținut. Oferă un fler familiar pe cei patru pereți: covorul rotund »Amar« de acasă.
Detalii
DIMENSIUNI
diametru 140 cm
Înălţime 7mm
confecție marime fixa
CULOARE SI MATERIALE
culoare naturală
material iută
ECHIPAMENTE ȘI FUNCȚII
finisarea suprafeței durabil
INSTRUCȚIUNI DE ÎNGRIJIRE
instrucțiuni de îngrijire usor de intretinut
DETALII PRODUS
Informații despre marcă Inspirat de tendințele actuale de locuit, my home oferă mereu idei noi și o gamă largă de produse de amenajare, cu o garanție de bine. Și asta este modern și elegant la prețuri de top.
numărul de piese 1 buc
numărul de fire 1400 fire/m²
formă rotunda
Greutate 2,6 kg/m²
metoda de fabricatie țesut manual
compozitia materialului Material exterior: 100% iută

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Covor »Amar«, rotund, inaltime 7 mm, din iuta, HQCO4293850”

Adresa ta de email nu va fi publicată.