Covor »Cosima«, GMK, 200 x 300 cm, înălțime 30 mm, HQCO44821953

700,00 lei

Covorul pufos cu fire înalte »Cosima« de la Guido Maria Kretschmer Home&Living impresionează prin designul său modern și proprietățile de înaltă calitate. Textura lui este super moale și te invită la relaxare.

SKU HQCO44821953 Categories , , Brand:

Descriere

Covorul pufos cu fire înalte »Cosima« de la Guido Maria Kretschmer Home&Living impresionează prin designul său modern și proprietățile de înaltă calitate. Textura lui este super moale și te invită la relaxare. Este ușor de întreținut și robust, ceea ce înseamnă o durată lungă de viață. Covorul este potrivit pentru utilizarea în încăperi cu încălzire prin pardoseală și conduce bine căldura. Poate fi amplasat în dormitor, sufragerie sau camera de oaspeți, deoarece aspectul său simplu se potrivește multor interioare. Cu covorul pufos cu fire înalte »Cosima« de la Guido Maria Kretschmer Home&Living, spațiilor de locuit li se oferă un plus de bun gust.
Detalii
DIMENSIUNI
largime 200cm
lungime 300 cm
înălţime 30 mm
confecție marime fixa
ECHIPAMENTE ȘI FUNCȚII
Potrivit pentru încălzire prin pardoseală da
finisarea suprafeței durabil
INSTRUCȚIUNI DE ÎNGRIJIRE
instrucțiuni de îngrijire usor de intretinut
INFORMATII UTILE
Covor țesut la mașină Când așezați covorul, covorul poate părea oarecum ondulat pe măsură ce este rulat, dar acest lucru se va așeza după o perioadă scurtă de timp. Puteți accelera un pic acest lucru dacă înfășurați elementul din nou în direcția opusă.
DETALII PRODUS
numărul de noduri 231200 noduri/m²
numărul de piese 1 buc
formă dreptunghiular
Greutate 3,19 kg/m²
metoda de fabricatie țesut la mașină
materialul spatelui iută
compozitia materialului Material exterior: 100% poliester
culoare verde
material fibră sintetică
Informații despre marcă Guido Maria Kretschmer Home & Living: Colecțiile de mobilier ale designerului Guido Maria Kretschmer se bazează pe cele mai recente tendințe din moda și living și combină eleganța, modernitatea și sustenabilitatea.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Covor »Cosima«, GMK, 200 x 300 cm, înălțime 30 mm, HQCO44821953”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *