Covor Shaggy DANA - Bruno Banani, HQL815835

500,00 lei

Îmbogățiți-vă casa cu un accent elegant: covorul pufos »Dana« de Bruno Banani LM. Acest covor impresionează prin manopera de înaltă calitate și designul atemporal. Covorul Shaggy este fabricat din microfibră moale. Acest lucru are, de asemenea, scoruri bune cu proprietățile sale fiinca este ușor de întreținut. Înălțimea plăcută și moliciunea acestui covor cu fire lungi vă invită să mergeți desculț și să va bucurați o atmosferă confortabilă. Covorul pufos „Dana“ de Bruno Banani LM poate fi combinat cu multe stiluri de locuit.

SKU HQL815835 Categories , , Brand:

Descriere

Detalii produs:

DIMENSIUNI
largime 160 cm
lungime 230 cm
înălţime 30 mm
CARACTERISTICI ȘI FUNCȚII
Textura suprafetei moale și confortabil
INSTRUCȚIUNI DE ÎNGRIJIRE
Instrucțiuni de îngrijire usor de intretinut
INFORMATII DE CALITATE
Notați materialul Fibrele sintetice sunt ușor de întreținut și rezistente la uzură. Deoarece fibrele sintetice absorb cu greu umezeala, pot fi curățate foarte bine.
INFORMATII UTILE
Covor țesut la mașină La așezarea covorului, rularea covorului poate face ca acesta să pară puțin ondulat; se va întinde după o perioadă scurtă de timp. Puteți accelera puțin acest lucru dacă înfășurați articolul din nou în direcția opusă.
DETALII PRODUS
numărul de piese 1 buc
formă dreptunghiular
Greutate 2,9 kg/m²
Metoda de fabricație țesut la mașină
Material spate bumbac
Compozitia materialului Material superior: 100% poliester
culoare brun ruginiu
material Fibră sintetică
Informații despre marcă bruno banani convinge cu inovații. Brandul este pus în scenă din nou și din nou într-un mod neconvențional, inovator și cu o sclipire în ochi. Nu pentru toată lumea – această atitudine fără compromisuri distinge bruno banani de alte mărci. Și ne face unici în tot ceea ce facem.

Informații suplimentare

Dimensiuni 230 × 160 × 30 cm
Înălțime

Lățime

Lungime

Denumire veche