Covor shaggy "Viva", 120 cm x 180 cm x 45 mm, HQCO53483652

150,00 lei

Covorul cu bucle mari »Viva« din gama Home affaire combină un aspect decorativ, de culoare simplă și o experiență plăcută de mers pe jos. Cu grămada sa densă și moale, asigură confort chiar și cu picioarele goale. Covorul cu muchii adânci »Viva« din gama Home affaire combină un aspect decorativ, de culoare simplă și o experiență plăcută de mers pe jos. Cu grămada sa densă și moale, asigură confort chiar și cu picioarele goale.

SKU HQCO53483652 Category Brand:

Descriere

Covorul cu bucle mari »Viva« din gama Home affaire combină un aspect decorativ, de culoare simplă și o experiență plăcută de mers pe jos. Cu grămada sa densă și moale, asigură confort chiar și cu picioarele goale. Covorul cu muchii adânci »Viva« din gama Home affaire combină un aspect decorativ, de culoare simplă și o experiență plăcută de mers pe jos. Cu grămada sa densă și moale, asigură confort chiar și cu picioarele goale. Covorul este caracterizat de producția elaborată și uniformă cu 51.000 de fire pe m². Aceasta înseamnă că covorul cu bucle lungi estepe cat de robust, pe atât de rezistent. În plus, este legat și tivit de jur împrejur pentru o stabilitate dimensională optimă. Se potrivește ideal ca accesoriu îmbogățitor de locuit pentru camera de zi sau holul spațios. Poate fi folosit și în încăperi încălzite prin pardoseală. Tivit de jur împrejur și stabil dimensional: covorul confortabil Home affaire cu grădini adânci »Viva«.
Detalii
DIMENSIUNI
largime 120 cm
lungime 180 cm
înălţime 45 mm
ASPECT / STIL
proiectare Universitate
CARACTERISTICI ȘI FUNCȚII
Potrivit pentru încălzire prin pardoseală da
Textura suprafetei durabil
Covor reversibil Nu
Absorbție de sunet la impact da
Acoperire anti-alunecare Nu
Se recomandă un strat de bază rezistent la alunecare da
INSTRUCȚIUNI DE ÎNGRIJIRE
Repelent de murdărie da
Instrucțiuni de îngrijire usor de intretinut
INFORMATII DE CALITATE
Notați materialul Fibrele sintetice sunt ușor de întreținut și rezistente la uzură. Deoarece fibrele sintetice absorb cu greu umezeala, pot fi curățate foarte bine.
DETALII PRODUS
numărul de piese 1 buc
Numărul de fire 51000 fire/m²
formă dreptunghiular
Greutate 2,36 kg/m²
Metoda de fabricație țesut la mașină
Material spate iută
Compozitia materialului Material superior: 100% polipropilenă
culoare caisă
material Fibră sintetică

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Covor shaggy „Viva”, 120 cm x 180 cm x 45 mm, HQCO53483652”

Adresa ta de email nu va fi publicată.