Covor »Sofia«, 160 cm x 230 cm x 13 mm, HQCO57558486

400,00 lei

Dă un accent grozav în cameră cu ajutorul motivului floral frumos lucrat al covorului „Sofia” din selecția my home într-o formă clasică dreptunghiulară. Colorarea armonioasă subliniază aspectul calm. Se potrivește în camera de zi modern utilată, precum și într-un stil tradițional de casă la țară.

SKU HQCO57558486 Categories , Brand:

Descriere

Dă un accent grozav în cameră cu ajutorul motivului floral frumos lucrat al covorului „Sofia” din selecția my home într-o formă clasică dreptunghiulară. Colorarea armonioasă subliniază aspectul calm. Se potrivește în camera de zi modern utilată, precum și într-un stil tradițional de casă la țară. Covoarele sunt fabricate într-o calitate rezistentă la uzură, iar datorită proprietăților materialului sunt potrivite și pentru încălzirea prin pardoseală. Se simte plăcut moale pe picioarele tale și îmbunătățește elegant atmosfera din camere: covorul »Sofia« de la selecția mea de acasă, într-un design floral distinctiv.
Detalii
DIMENSIUNI
largime 160 cm
lungime 230 cm
înălţime 13 mm
confecție marime fixa
OPTICĂ/STIL
proiectare
cu model floral
motiv floare
tipul de creare a designului țesut
ECHIPAMENTE ȘI FUNCȚII
izolare fonică de impact da
Se recomandă tampon anti-alunecare da
INSTRUCȚIUNI DE ÎNGRIJIRE
instrucțiuni de îngrijire usor de intretinut
NOTE DE CALITATE
notează materialele Fibrele sintetice sunt ușor de întreținut și durabile. Deoarece fibrele sintetice absorb cu greu umiditatea, ele pot fi curățate foarte ușor.
INFORMATII UTILE
Covor țesut la mașină Când așezați covorul, covorul poate părea puțin ondulat pe măsură ce este rulat, dar acesta va cădea după scurt timp. Puteți accelera un pic acest lucru dacă înfășurați elementul din nou în direcția opusă.
DETALII PRODUS
numărul de piese 1 buc
formă dreptunghiular
Greutate 2,49 kg/m²
metoda de fabricatie țesute la mașină
material spate iută
compozitia materialului Carcasa: 100% polipropilena
culoare gri
material fibră sintetică
Informații despre marcă Inspirat de tendințele actuale de locuit, myhome oferă mereu idei noi și o gamă largă de produse de amenajare, cu o garanție de bine. Și asta este modern și elegant la prețuri de top.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Covor »Sofia«, 160 cm x 230 cm x 13 mm, HQCO57558486”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *