Home affaire »Sofia« lowboard, latime 160 cm, HQL150779

375,00 lei

Frumosul lowboard »Sofia« este o piesă de mobilier decorativă din lemn. Este proiectat într-un stil de casă de țară și poate fi integrat în aproape orice concept de cameră datorită designului său simplu. Lemnul masiv certificat FSC® este utilizat în producție. Manopera de înaltă calitate este remarcată și în frezarea fină, care completează imaginea de ansamblu. Un alt avantaj al mobilierului de sufragerie este acela că are suficient spațiu de depozitare. Diverse articole de zi cu zi și decorațiuni sunt aranjate cu grijă.

SKU HQL150779 Category Brand:

Descriere

Frumosul lowboard »Sofia« este o piesă de mobilier decorativă din lemn. Este proiectat într-un stil de casă de țară și poate fi integrat în aproape orice concept de cameră datorită designului său simplu. Lemnul masiv certificat FSC® este utilizat în producție. Manopera de înaltă calitate este remarcată și în frezarea fină, care completează imaginea de ansamblu. Un alt avantaj al mobilierului de sufragerie este acela că are suficient spațiu de depozitare. Diverse articole de zi cu zi și decorațiuni sunt aranjate cu grijă. Placa joasă »Sofia« din lemn reprezintă o îmbunătățire vizuală a celor patru pereți de acasă.
DETALII PRODUS
Această serie de sufragerie naturală »Sofia« realizată din pin certificat FSC® de la Home affaire evocă un stil de casă la țară de vis în fiecare apartament. Frumoasa combinație de living cu mult spațiu de depozitare poate fi comandată în 3 culori diferite. Auto-asamblare cu instrucțiuni de asamblare.
culori:
alb
Detalii:
2 compartimente
Dimensiuni interioare compartiment (L/A/H): aprox.75/34/17 cm
2 sertare
Dimensiuni interioare sertar (L/A/H): aprox.67/27/9 cm
Cu orificiu practic pentru cablu
manere din lemn
Capacitate maximă de încărcare a raftului superior: 50 kg
dimensiuni:
Dimensiuni (L/A/H): aprox.160/40/45 cm
Informații despre volumul de livrare și instalare:
Auto-asamblare cu instrucțiuni de asamblare
Material:
Lemn masiv certificat FSC®: pin masiv
Sertare pe ghidaje metalice extensibile
Eticheta FSC® demonstrează că prin achiziționarea acestor produse promovați gestionarea pădurilor într-o manieră exemplară – în conformitate cu standardele ecologice, sociale și economice stricte ale Forest Stewardship Council® – și că conservați resursele forestiere.
Informații despre marcă Din 2001, Home affaire ne inspiră cu mobilier pentru casă de țară de care să ne îndrăgostim. Fie că este modern, romantic sau, desigur, tradițional – aproape că nu există limite pentru imaginația pentru mobilier frumos.
CULOARE
culoare alb
DIMENSIUNI
largime 160 cm
adâncime 40 cm
înălţime 45 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Home affaire »Sofia« lowboard, latime 160 cm, HQL150779”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *