Noptiera lemn »Ticino«, HQDO298231

200,00 lei

Noptiera »Ticino« este mai mult decat o noptiera utila. Este, de asemenea, un accesoriu elegant în dormitor sau camera de oaspeți și, cu nuanța sa caldă de lemn, radiază adevăratul confort al stilului modern de casă la țară. Sertarele spațioase ale consolei patului rulează pe șine metalice și au manere metalice de înaltă calitate care garantează durabilitatea. Inelele neobișnuite ale sertarelor pentru deschiderea sertarelor pun accente frumoase ca element decorativ suplimentar.

SKU HQDO298231 Category Brand:

Descriere

Noptiera »Ticino« este mai mult decat o noptiera utila. Este, de asemenea, un accesoriu elegant în dormitor sau camera de oaspeți și, cu nuanța sa caldă de lemn, radiază adevăratul confort al stilului modern de casă la țară. Sertarele spațioase ale consolei patului rulează pe șine metalice și au manere metalice de înaltă calitate care garantează durabilitatea. Inelele neobișnuite ale sertarelor pentru deschiderea sertarelor pun accente frumoase ca element decorativ suplimentar. Acest lucru face din „Ticino“ noptiera ideală și combină o utilizare practică excelentă cu standardele vizuale înalte ale mobilierului contemporan.
DETALII PRODUS
Noptiera »Ticino«. Acest mobilier din lemn de pin masiv certificat FSC®, levigat/uns, combină manopera de primă clasă cu confortul stilului casei de țară.
Sertarele pe șine metalice și manerele metalice garantează o durată lungă de viață. Articolul va fi livrat dezasamblat.
Cu 3 sertare.
Dimensiuni interioare ale sertarelor (L/A/H): 27/30/8 cm
Dimensiuni totale (L/A/H): 45/38/50 cm.
Informații despre marcă Din 2001, Home affaire ne inspiră cu mobilier pentru casă de țară de care să ne îndrăgostim. Fie că este modern, romantic sau, desigur, tradițional – aproape că nu există limite pentru imaginația pentru mobilier frumos.
CULOARE
culoare leşiate/unse
DIMENSIUNI
Largime 45 cm
adâncime 38 cm
Înălţime 50 cm
SERIE
serie somn Ticino

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Noptiera lemn »Ticino«, HQDO298231”

Adresa ta de email nu va fi publicată.