Noptiera NAEMI - Leonique, HQD26419056

350,00 lei

Noptiera decorativa »Naemi« din colectia Leonique subliniaza atmosfera de bun gust din dormitorul dumneavoastra. Vizual, impresionează prin designul natural și combinația de culori a corpului și a bazei. Există suficient spațiu de depozitare în cele două sertare. Datorită funcției de închidere soft integrată, sertarele pot fi închise liniștit și ușor. Consola de noapte este realizată dintr-un amestec de materiale cu material pe bază de lemn certificat FSC® și lemn masiv. Beneficiați de manopera de înaltă calitate și ușurința de îngrijire. Sic si utila: noptiera Leonique »Naemi« cu design decorativ.

SKU HQD26419056 Categories , Brand:

Descriere

Detalii produs:

Informații despre marcă Leonique Home Couture: Inspirat de modă, artă, arhitectură și stil de viață, Leonique traduce curentele prezentului și trecutului în mobilier unic – însoțit de o notă de lux.
CULOARE
Referințe de culoare Vă rugăm să rețineți că, referitor la pozele online ale articolului, culorile de pe monitorul de acasă pot diferi de culorile originale.
culoare naturală
CARACTERISTICI ȘI FUNCȚII
Mobilier Sertare cu funcție de închidere moale
Numărul de picioare 4
DIMENSIUNI
largime 50 cm
adâncime 40 cm
înălţime 62 cm
Latime in interior sertar 41,7 cm
Dimensiuni adâncime în interiorul sertarului 34,8 cm
Înălțime în interiorul sertarului 13 cm
MATERIAL
Cadru material MDF
Specii de lemn Frasin
Aviz material Eticheta FSC® demonstrează că prin achiziționarea acestor produse promovați un management exemplar al pădurilor – în conformitate cu standardele ecologice, sociale și economice stricte ale Forest Stewardship Council® – și protejați resursele forestiere.
LIVRARE SI ASAMBLARE
Auto-asamblare ușoară cu instrucțiuni de asamblare
Conditii de livrare dezasamblat
SERIE
serie Naemi

Informații suplimentare

Dimensiuni 50 × 40 × 62 cm
Înălțime

Lățime

Lungime

Denumire veche