Oglindă de perete Home affaire »Manila«, HQHO639500

600,00 lei

Oglinda practică de perete »Manila« de la Home affaire este o prezentă eleganta în fiecare casă. Un cadru plin de farmec caracterizează aspectul unic al accesoriilor practice de locuit, care își găsesc locul și sarcina potrivite în fiecare cameră. Instalată pe hol, oglinda originală servește ca prelungire a vestiarului și ca ajutor pentru ultima verificare înainte de a iesi pe ușa din față.

SKU HQHO639500 Categories , Brand:

Descriere

Oglinda practică de perete »Manila« de la Home affaire este o prezentă eleganta în fiecare casă. Un cadru plin de farmec caracterizează aspectul unic al accesoriilor practice de locuit, care își găsesc locul și sarcina potrivite în fiecare cameră. Instalată pe hol, oglinda originală servește ca prelungire a vestiarului și ca ajutor pentru ultima verificare înainte de a iesi pe ușa din față. Accesoriul se dovedește și un instrument util pentru crearea diferitelor ținute în dormitor și dressing. Oglinda artistică de perete »Manila« de la Home affaire, realizată din lemn certificat FSC®, oferă fiecărei camere de zi o notă individuală și, prin urmare, este integrată ideal în conceptul general de mobilier.
DETALII PRODUS
Informații despre marcă Din 2001, Home affaire ne inspiră cu mobilier pentru casă de țară de care să ne îndrăgostim. Fie că este modern, romantic sau, desigur, tradițional – aproape că nu există limite pentru imaginația pentru mobilier frumos.
DIMENSIUNI
largime 74 cm
înălţime 174 cm
MATERIAL
material Sticlă
cadru de materiale lemn
CULOARE
culoare de culoare argintie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oglindă de perete Home affaire »Manila«, HQHO639500”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *