Oglinda decorativa Leonique »Malisa«, HQDI24684033

280,00 lei

O oglindă poate fi practică și absolut la modă – acest decor de perete „Mirror Malisa“ de Leonique demonstrează acest lucru într-un mod impresionant.

SKU HQDI24684033 Categories , , Brand:

Descriere

O oglindă poate fi practică și absolut la modă – acest decor de perete „Mirror Malisa“ de Leonique demonstrează acest lucru într-un mod impresionant. Elementele frumoase de oglindă sunt încadrate în metal rotund și dispuse diferit în diferite dimensiuni. Acest lucru creează o oglindă mare care pur și simplu își face totul în orice cameră. Pe hol, acest obiect decorativ atrage privirile vizitatorilor, dar această oglindă fermecătoare este, de asemenea, pur și simplu indispensabilă în diverse alte încăperi. Acest produs se potrivește perfect cu mobilierul existent și îi conferă o notă neobișnuită. Decorarea este atât de ușoară cu acest minunat decor de perete „Mirror Malisa“ de Leonique!
DETALII PRODUS
Informații despre marcă Leonique Home Couture: Inspirat de modă, artă, arhitectură și stil de viață, Leonique traduce tendințele actuale și trecute în mobilier unic pentru casă – însoțit de o notă de lux.
DIMENSIUNI
largime 121 cm
adâncime 2 cm
înălţime 110 cm
CULOARE
rama de culoare neagra

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oglinda decorativa Leonique »Malisa«, HQDI24684033”

Adresa ta de email nu va fi publicată.