Oglindă din lemn TRINIDAD ANTIQUE – Home Affaire, HQH61700962

250,00 lei

Oglinda decorativă »Trinidad Antique« de la Home affaire este un plus frumos pentru interiorul casei. Din punct de vedere vizual, această oglindă de perete se caracterizează prin aspectul său atractiv, iar datorită designului său simplu, dar modern, se dovedește a fi aplicabila universal și se armonizează cu ușurință cu diferite stiluri de locuit. Oglinda de hol impresionează și prin manopera sa de înaltă calitate. Este fabricata din lemn masiv certificat FSC®. Oferă o atracție fermecătoare pe hol și convinge prin caracteristici practice: oglinda decorativă pentru garderoba „Trinidad Antique” de la Home Affaire.

SKU HQH61700962 Categories , , Brand:

Descriere

Detalii produs:

Informații despre marcă Home affaire ne inspiră să ne îndrăgostim de mobilierul casei de la țară din 2001. Fie că este modern, romantic sau, bineînțeles, tradițional – aproape că nu există limite pentru imaginația pentru un mobilier frumos.
DIMENSIUNI
largime 80 cm
adâncime 9 cm
înălţime 75 cm
Dimensiuni suplimentare Suprafata oglinzii: 64×64 cm
MATERIAL
Aviz material Vizibilitatea structurii din lemn și a ramurilor fac parte din aspectul individual al fiecărei piese de mobilier. Deoarece este un produs natural, suprafața se poate modifica.
material Lemn solid
Specii de lemn pin
Cadru material Lemn solid
CULOARE
culoare gri
Rama de culoare alb
ASPECT / STIL
Tratament de suprafață pictat
LIVRARE SI ASAMBLARE
auto-asamblare ușoară cu instrucțiuni de asamblare
Conditii de livrare dezasamblata
SERIE
serie Trinidad 2019

Informații suplimentare

Dimensiuni 80 × 9 × 75 cm
Înălțime

Lățime

Lungime

Denumire veche