Oglindă pentru interior »Helena«, HQBA74796442

125,00 lei

Oglinda modernă »Helena« de la Home affaire pune accente decorative. Rama cu design simplu se armonizează perfect cu suprafața oglinzii. Datorita aspectului atractiv, oglinda de perete poate fi folosita oriunde in casa. Se poate monta atat pe verticala cat si pe orizontala. Poate fi integrat in toate conceptele de amenajare din dormitor, pe hol sau in baie.

SKU HQBA74796442 Categories , , Brand:

Descriere

Oglinda modernă »Helena« de la Home affaire pune accente decorative. Rama cu design simplu se armonizează perfect cu suprafața oglinzii. Datorita aspectului atractiv, oglinda de perete poate fi folosita oriunde in casa. Se poate monta atat pe verticala cat si pe orizontala. Poate fi integrat in toate conceptele de amenajare din dormitor, pe hol sau in baie. Cadrul este realizat din lemn masiv robust și certificat FSC®. Suprafețele se caracterizează prin proprietăți ușor de întreținut. Oglinda modernă »Helena« de la Home affaire este o îmbogățire pentru casă.
DETALII PRODUS
Informații despre marcă Din 2001, Home affaire ne inspiră cu mobilier pentru casă de țară de care să ne îndrăgostim. Fie că este modern, romantic sau, desigur, tradițional – aproape că nu există limite pentru imaginația pentru mobilier frumos.
DIMENSIUNI
largime 46 cm
adâncime 2 cm
înălţime 72 cm
Dimensiuni suplimentare Suprafata oglinzii (L/A/H): aprox 36/0,4/62 cm
MATERIAL
Aviz material Vizibilitatea structurii lemnului și a nodurilor fac parte din aspectul individual al fiecărei piese de mobilier. Fiind un produs natural, suprafața se poate modifica.
material lemn solid
tip de lemn pin
CULOARE
culoare uns cu ulei
LIVRARE SI ASAMBLARE
instrucțiuni de asamblare Auto-asamblare ușoară cu instrucțiuni de asamblare
Livrare Cu instructiuni de asamblare si material de montare
Conditii de livrare parțial asamblat
SERIE
serie Helena

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oglindă pentru interior »Helena«, HQBA74796442”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *