Pat copii »Robin«, HQTI700786

1.200,00 lei

Multifuncțional și practic! Patul mansardat combină spațiul de dormit, cu spațiul de depozitare Patul încadrat este accesibil printr-o scară cu trepte. Dedesubt sunt două comode, fiecare cu două compartimente deschise și două uși. Acestea oferă mult spațiu pentru depozitarea hainelor, rechizitelor și jucăriilor. Spatiul liber din spatele comodelor poate fi folosit ca spatiu de depozitare sau ca loc de joaca ascuns.

SKU HQTI700786 Category

Descriere

Multifuncțional și practic! Patul mansardat combină spațiul de dormit, cu spațiul de depozitare Patul încadrat este accesibil printr-o scară cu trepte. Dedesubt sunt două comode, fiecare cu două compartimente deschise și două uși. Acestea oferă mult spațiu pentru depozitarea hainelor, rechizitelor și jucăriilor. Spatiul liber din spatele comodelor poate fi folosit ca spatiu de depozitare sau ca loc de joaca ascuns. Construcția din lemn masiv de pin, certificat FSC®, asigură stabilitatea necesară. Versatil în utilizare, patul mansardă gestionează echilibrul dintre muncă și plăcere în camera copiilor.
DETALII PRODUS
Informații despre marcă Lüttenhütt împlinește visele copiilor. Imaginația plină de culoare întâlnește viața la modă cu simțul responsabilității. In acest fel, camera copiilor devine un loc modern prietenos pentru copii in care nu doar cei mici, ci intreaga familie se simte confortabil. Lüttenhütt – a vedea lumea prin ochii copiilor.
Detaliu spații de depozitare pe rotile cu mânere încastrate
CULOARE
cadru de pat de culoare Vopsit în alb
ECHIPAMENTE ȘI FUNCȚII
Suport saltea cadru cu șipci tip grilă de rulare
Spatiu de depozitare Compartimente externe
Scara număr de pași 3
Numărul de zone de culcare 1
DIMENSIUNI
Cadru de pat lat 208 cm
Dimensiuni suplimentare: comoda – fiecare bucata: latime: 79 cm fiecare, adancime: 35,5 cm fiecare, inaltime: 72 cm fiecare. Fiecare cu 2 usi si 2 compartimente deschise (dimensiuni interioare (L/A/H): 37/34/32,5 cm fiecare),
Dimensiuni exterioare pat 105 x 208 cm, inaltime: 109 cm

Inaltimea maxima a saltelei 15 cm
Suprafata de culcare latime 90 cm
Lungimea suprafeței de culcare 200 cm
MATERIAL
Material cadru pat lemn solid de pin
Aviz material Eticheta FSC® demonstrează că prin achiziționarea acestor produse promovați un management exemplar al pădurilor – în conformitate cu standardele ecologice, sociale și economice stricte ale Forest Stewardship Council® – și protejați resursele forestiere.
LIVRARE SI ASAMBLARE
Cu instructiuni de asamblare
cadru suport saltea cu lamele
Fără saltea și lenjerie de pat
SERIE
serie Stockholm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pat copii »Robin«, HQTI700786”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *