Pat stejar masiv NATALI, HQD96575329

1.200,00 lei

Patul »Natali« cu tăblie din stejar masiv de la Home Affaire impresionează printr-un design elegant. Granulația minunată a materialului își arata frumusetea pe tăblia expusă. Picioarele sale din lemn conferă construcției o stabilitate solidă. Lemnul masiv certificat FSC® este folosit pentru fabricarea mobilierului de dormit. Datorită designului simplu, piesa de mobilier se potrivește în multe stiluri de mobilier diferite. Cu patul »Natali« cu tăblie din stejar masiv de la Home Affaire se îmbogățește dormitorul cu o componentă vizuală și practică.

SKU HQD96575329 Categories , ,

Descriere

Detalii produs:

Informații despre marcă Home affaire ne inspiră să ne îndrăgostim de mobilierul casei de la țară din 2001. Fie că este modern, romantic sau, bineînțeles, tradițional – aproape că nu există limite pentru imaginația pentru un mobilier frumos.
CARACTERISTICI ȘI FUNCȚII
Cadru pat
DIMENSIUNI
Suprafata larga de culcare 140 cm
Lungimea suprafeței de culcare 200 cm
lungime 210 cm
Înălțimea tăbliei 81 cm
Înălțimea laterală a patului 37 cm
Înălțimea secțiunii piciorului 21 cm
Cadru cu șipci de adâncime de intrare 16 cm
Dimensiuni exterioare Dimensiuni exterioare (L/A/ H) 146/210/81 cm
MATERIAL
Material cadru pat Lemn solid
Aviz material Eticheta FSC® demonstrează că prin achiziționarea acestor produse promovați un management exemplar al pădurilor – în conformitate cu standardele ecologice, sociale și economice stricte ale Forest Stewardship Council® – și protejați resursele forestiere.
Tablie tip lemn Stejar
Piesa de picior tip lemn Stejar
Cadru pat tip lemn Stejar
CULOARE
culoare Stejar
ASPECT / STIL
Tratament de suprafață uns cu ulei
INFORMATII UTILE
Informatii utile Suprafața noii tale piese de mobilier este tratată cu ulei pur biologic. Deoarece tipul de tratament de suprafață poate lăsa reziduuri de ulei natural, cel mai bine este să frecați acest mobilier cu o cârpă fără scame. (Lăsați cârpa să se usuce după utilizare și abia apoi aruncați-o.) Pentru a păstra această strălucire naturală, levigată/unsă, vă recomandăm un tratament ulterior ocazional cu un ulei de mobilier adecvat.
SERIE
serie Natalie

Informații suplimentare

Dimensiuni 210 × 146 × 81 cm
Înălțime

Lățime

Lungime

Denumire veche