Scaun tapițat STREBSAM, HQL36834928

150,00 lei

Acest scaun este echipat cu un cadru metalic filigranat, care atrage privirea. Un scaun tapițat cu husa de lux din microfibre completează armonios designul atrăgător. Materialul pe bază de lemn certificat FSC® este utilizat în producție. Acest scaun poate fi asortat în mod ideal cu mobilierul dvs. existent. Aveți, de asemenea, multă libertate de design în ceea ce privește culoarea. Completați-vă zona de locuit sau de dormit cu scaunele certificate FSC® și asigurați-vă un punct de atracție peste tot. Se potrivește diferitelor stiluri de amenajare.

SKU HQL36834928 Categories , ,

Descriere

DETALII PRODUS

Informații despre marcă    Noile piese preferate COUCH sunt o colecție de mobilier și accesorii selectate cu mare atenție la detalii, modernă, practică, casuală, urbană și elegantă. Cu piesele deosebit de frumoase, fiecare apartament devine un adevărat loc de bunăstare.

CULOARE

Referințe de culoare    Vă rugăm să rețineți că, cu imaginile online ale articolului, culorile de pe monitorul de acasă pot diferi de culorile originale.

culoare    negru

DIMENSIUNI

Capacitate maximă de încărcare    120 kg

Înălțimea scaunului    48,5 cm

Diametrul scaunului    38 cm

MATERIAL

Acoperire    Microfibra de lux

Picioare materiale    metal

Baza materială    MDF

Notificare materială    Eticheta FSC® demonstrează că prin achiziționarea acestor produse promovați o gestionare exemplară a pădurilor – în conformitate cu standardele stricte ecologice, sociale și economice ale Forest Stewardship Council® – și protejarea resurselor forestiere.

Sezut scaun material    poliester

ÎN GENERAL

Stilul de viață    Scandinav

LIVRARE ȘI ASAMBLARE

instrucțiuni de asamblare    nu este necesară construcția

Conditii de livrare    asamblat

Informații suplimentare

Dimensiuni 38 × 38 × 48.5 cm
Înălțime

Lățime

Lungime

Denumire veche