Set scaune imitație piele QUEEN, HQL77638855

360,00 lei

Scaunul modern „Queen” asigură un confort deosebit, lucru asigurat de o tapițerie confortabilă pe scaun și spatar. Spătarul este bine curbat, ceea ce conferă scaunului un farmec elegant. Un alt punct de vedere vizual este cusătura decorativă din spătar. Picioarele din stejar sunt deosebite vizual de design. În bucătărie sau sufragerie, scaunele sunt o soluție confortabilă. Acest scaun poate fi integrat armonios în mobilierul existent.

SKU HQL77638855 Categories , ,

Descriere

Detalii produs:

culoare

picioare    culoare stejar

material culoare    taupe

dimensiuni

lățime    46 cm

adâncime    64 cm

înălțime    93 cm

adâncimea scaunului    44 cm

înălțimea scaunului    51 cm

Reziliență maximă    120 kg

material    lux microfibră Textil cu structură fină din piele sintetică 100% poliester

Structura multicoloră din 89% poliester și 11% microfibră de lux din poliamidă

Rama din lemn masiv

Optică / stil

aspect de piele

Eticheta FSC® dovedește că, prin achiziționarea acestor produse, promovezi o gestionare exemplară a pădurilor – în conformitate cu standardele ecologice, sociale și economice stricte ale Forest Stewardship Council® – și conservând resursele forestiere.

specie    stejar

Instrucțiuni de îngrijire pentru mobilier tratat cu ulei din lemn natural: Suprafața noii tale piese de mobilier este tratată cu ulei pur organic. Deoarece tipul de tratament de suprafață poate lăsa reziduuri de ulei natural, cel mai bine este să frecați mobilierul cu o cârpă fără scame. (Lăsați cârpa să se usuce după utilizare și numai apoi aruncați-o.) Pentru a păstra strălucirea naturală lipită / ulei, vă recomandăm post-tratare ocazionala cu ulei de mobilier adecvat.

Informații suplimentare

Dimensiuni 46 × 64 × 93 cm
Înălțime

Lățime

Lungime

Denumire veche