Set scaune piele RITO, HQL393337

1.400,00 lei

Patru scaune elegante cu un aspect modern, care impresionează prin aspectul lor armonios și confortul ridicat. Combinația de materiale și forme clasice cu detalii la modă fac din acest scaun de sufragerie un produs elegant, care poate fi ușor integrat în diferite concepte de cameră. Cadrul este realizat din lemn de fag certificat FSC®, scaunul și spătarul sunt tapițate cu piele neagra naturala, confortabil și au huse ușor de întreținut.  Acest lucru face ca acest frumos set de scaune să fie potrivit pentru bucătăriile mici și mari sau pentru sufragerie.

SKU HQL393337 Categories , ,

Descriere

DETALII PRODUS
Detalii despre scaun căptușit
Detalii spătar căptușit
numărul de piese 4 buc.
CULOARE
culoare negru
CARACTERISTICI ȘI FUNCȚII
Tipul cadrului Cadru cu 4 picioare
DIMENSIUNI
lăţime 47,5 cm
adâncime 68,5 cm
înălţime 101 cm
Adâncimea sezutului scaunului 43 cm
Înălțimea sezutulu scaunului 48,5 cm
Capacitate maximă de încărcare 120 kg
MATERIAL
referinţă PIELE naturală® certificat NaturLeder FSC®:
Cadru material Lemn solid
Notificare materială Eticheta FSC® demonstrează că prin achiziționarea acestor produse promovați o gestionare exemplară a pădurilor – în conformitate cu standardele stricte ecologice, sociale și economice ale Forest Stewardship Council® – și protejarea resurselor forestiere.
Tipul lemnului fag
Compoziția materialului informativ Lemn de fag masiv
ÎN GENERAL
execuţie Piele reală, picioare fag natural
LIVRARE ȘI ASAMBLARE
autoasamblare ușoară cu instrucțiuni de asamblare
INFORMATII UTILE
Instrucțiuni de îngrijire pentru piele Îngrijirea pielii – nicio problemă, pentru că mai puțin înseamnă mai mult! Cel mai bun mod de a îndepărta praful este să folosiți o cârpă moale și uscată. Ștergeți foarte atent praful solid cu o cârpă ușor umedă (verificați în prealabil un loc ascuns) Ștergeți cu o cârpă moale de lână și, dacă este necesar, tratați cu un produs de îngrijire specială. Îndepărtați imediat lichidele cu o cârpă absorbantă – nu frecați în niciun caz! Lăsați zona să se usuce după aceea. Îndepărtați întotdeauna alimentele și grăsimile imediat și tratați zona așa cum ați face cu praf uscat. În niciun caz nu utilizați agenți de curățare pe bază de solvenți sau chimici. În cele din urmă, tamponează suprafața cu o cârpă absorbantă.
SERIE
serie Rito

Informații suplimentare

Dimensiuni 48 × 44,5 × 101 cm
Înălțime

Lățime

Lungime

Denumire veche