Somiera electrica 100×200 cm, HQDO1203-0036-003

1.000,00 lei

Cadrul cu grătare „orthowell deluxeflex motor” poate fi controlat confortabil prin telecomanda cu fir. De asemenea, are o coborâre de urgență, astfel încât să poată conduce înapoi în caz de întrerupere a alimentării, la poziția inițială.

SKU HQDO1203-0036-003 Category Brand:

Descriere

Ca un avantaj special, cadrul cu grătare oferă o zonă flexibilă de umăr și zona pelviană de confort . Aceste zone sunt mai moi și vă permit să vă scufundați un pic mai adânc atunci când vă aflați pe partea dumneavoastră. Gâtul tău va fi relaxat și coloana vertebrală va fi bine pozitionata.

Rama cu grătare reglabilă electric
în detaliu
Scheletul „orthowell deluxeflex motor” echipat cu 28 de lamele din lemn de mesteacan are o armare centrală ergonomică în zona feselor și șoldurilor pentru ajustarea individuală a bazei cu grătare pe greutatea corporală. Puteți, de asemenea, influența gradul de duritate al saltelei și o puteți regla într-o senzație ușor mai fermă sau mai moale.

Datorită echipamentului cu două motoare puternice, partea superioară a corpului și zona piciorului ramei cu grătare pot fi deplasate separat și infinit în poziția dorită, la atingerea unui buton, în timp ce vă așezați pur și simplu în jos. Tetiera se ridică la un unghi mai abrupt – ideal dacă doriți să citiți relaxat în pat sau să vă bucurați de un mic dejun duminica de dimineață. În zona picioarelor, lamele se îndoaie la înălțimea genunchiului pentru a ușura povara problemelor venoase neplăcute.

Cadrul cu grătare „orthowell deluxeflex motor” poate fi controlat confortabil prin telecomanda cu fir. De asemenea, are o coborâre de urgență, astfel încât să poată conduce înapoi în caz de întrerupere a alimentării, la poziția inițială.
Nu este potrivit pentru saltele cu arcuri sau rame de pat cu cadru de pat
masă
Înălțimea cadrului de 80 mm
Distanța liberă la sol necesară: 10 cm
Mobilier
Cadru și șipci din placaj (mesteacăn)
28 de lamele
Capace din cauciuc de înaltă calitate
Efect de arc pe toata suprafata patului
Umăr flexibil și zonă de confort pelvian
Inclusiv întărirea zonei mijlocii și banda mediană stabilizatoare
Reglaj electric
Acționare cu motor dublu silențios
(230 V, 2x 3500 N)
Coborârea de urgență a cadrului la poziția zero în cazul unei pene de curent
Secțiunile capului și picioarelor sunt reglabile la infinit
Inclusiv telecomanda prin cablu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Somiera electrica 100×200 cm, HQDO1203-0036-003”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *