Somiera „youSleep Motor” 80 x 200 cm, HQDO1202-0066-001

1.000,00 lei

SKU HQDO1202-0066-001 Category

Descriere

Ești în căutarea unui nou cadru cu șipci pentru un pat cu cutie de pat și ai dori, de asemenea, să sporești semnificativ confortul zonei tale de dormit? Atunci, cadrul nostru cu șipci pentru cutie de pat „youSleep Motor” este alegerea potrivită pentru dvs.: Cadrul cu șipci cu 7 zone impresionează prin efectul său ergonomic de arc asociat cu reglarea electrică practică.

Produsul de calitate de la brandul youSleep oferă cea mai bună reglare a corpului pentru persoanele cu o greutate de până la 130 kg. 28 de șipci de mesteacăn acoperite formează o suprafață confortabilă de culcare, care este la fel de potrivită pentru spate, stomac și dormit lateral.

Întărirea zonei centrale în combinație cu zonele ergonomice
Modelul „youSleep Motor” are o zonă de confort pentru umăr și pelvis care permite ambelor regiuni ale corpului să se afunde mai adânc în saltea de deasupra. Lamelele din aceste zone sunt mai moi (recunoscute după capacele de culoare deschisă), în zona umerilor există găuri suplimentare – perfecte pentru dormitorii laterali ai căror umeri se afundă adânc în suportul de dormit.

Toate lamelele sunt conectate printr-o curea din mijloc stabilizatoare . Acest lucru distribuie sarcina în mod uniform și asigură astfel reducerea presiunii. De asemenea, puteți regla individual fermitatea noului dvs. cadru cu șipci datorită armăturii integrate din zona de mijloc . Pentru a face acest lucru, schimbați pur și simplu poziția glisoarelor dintre bare. Dacă acestea sunt mai mult pe marginea exterioară a grilei, senzația de afundare devine mai mica, dar dacă le împingi spre centura din mijloc, se întâmplă invers.
Reglare electrică pentru mai mult confort
Cadrul de pat „youSleep Motor” este echipat cu un motor dublu care permite reglarea continuă a secțiunilor capului și picioarelor. Datorită telecomenzii radio furnizate, puteți seta cu ușurință pozițiile dorite de așezat și culcat prin apăsarea unui buton. Pentru ca salteaua dvs. să nu alunece atunci când o reglați, la capătul piciorului este atașat un suport practic de reținere, care vă menține suportul de dormit pe loc.
Vă rugăm să rețineți că acest cadru cu șipci nu poate fi combinat cu bare transversale ca suport sau rame de pat cu sertare, deoarece construcția necesită 12 cm de spațiu liber dedesubt.
dimensiuni si echipamente
Cadru cu șipci ergonomic de la brandul youSleep pentru cea mai bună adaptare a corpului
Diviziune pe 7 zone
Incarcabil pana la 130 kg
Nu este potrivit pentru saltele cu arcuri interioare și paturi cu sertare care pot fi împinse dedesubt
Ideal pentru paturi cu spațiu de depozitare complet sub suprafața de culcare
Dimensiuni
Înălțimea cadrului 100 mm
Dimensiuni exterioare ale cadrului cu șipci: 79/195 cm
Garda la sol necesara: 12 cm
Mobilier
Cadru din lemn masiv de mesteacăn foarte stabil, întărit cu două bretele transversale
Suport de reținere la capătul piciorului pentru fixarea saltelei
Reglaj electric
Acționare silențioasă cu dublu motor
Cu izolarea rețelei, coborârea de urgență a cadrului la poziția zero în cazul unei pene de curent
Secțiunile capului și picioarelor sunt reglabile la infinit
Inclusiv telecomanda radio

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Somiera „youSleep Motor” 80 x 200 cm, HQDO1202-0066-001”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *